Lediga tjänster

Senior Redovisningskonsult till Knyta – Konsult Marginalen AB!

Är du en erfaren redovisningskonsult som vill jobba på en modern, växande och framåtriktad arbetsplats? Gillar du personlig utveckling och vill du jobba tillsammans med engagerade, kompetenta kollegor? Då kan det vara dig vi söker.

Är du en senior redovisningskonsult som jobbat flera år inom byrålivet och som nu är redo att utmanas i en större organisation där du även får vara och vidareutveckla verksamheten? Är du nyfiken, nytänkande och serviceinriktad där kunden är i fokus? Läs då vidare, du kan vara den vi söker!

I din roll som Redovisningskonsult ingår varierande arbetsuppgifter kopplat till kunders ekonomi, bokföring och beskattning. Du kommer ha kundansvar och därmed ansvara för relationen, avtal och lönsamhet samt arbeta med samtliga delar inom redovisningen. Du blir en del av redovisningsverksamheten med 10 konsulter där alla har sina ansvarsområden men där man har en stark teamanda och jobbat sammansvetsat som lag för att kvalitetssäkra och leverera bästa möjliga tjänst till vardera kund. Du är därför bekväm med att ha nära kontakt med såväl kunder som interna kollegor och trivs med att verka som spindeln i nätet.

Som senior redovisningskonsult kommer du bland annat
 • Säkerställa den löpande redovisningen
 • Ansvara för månad- och kvartalsrapporteringen, deklarationer, kassaflödeanalyser, budgetar och prognoser.
 • Upprätta månad-och årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer för företag och privatpersoner.
 • Rapportering till kund
 • Utveckla och förbättra Knytas verksamhet framåt.
 • Ge stöd och agera bollplan till kollegor.

Kvalifikationer och erfarenhet
 • Du har en relevant utbildning med flera års arbetslivserfarenhet inom yrket, gärna från en byrå.
 • Du har en god och stabil kunskap inom redovisning och förstår hur det ekonomiska flödet fungerar och hänger samman.
 • Du har god kunskap i frågor för ägarledda bolag (bolagsstrukturer, K10:or)
 • Du är mycket trygg i ditt användande av system och Excel som du använder i ditt arbete. Erfarenhet av Fortnox är meriterande men inte ett måste.
 • Du uttrycker dig utan svårigheter på svenska och engelska, både skriftligen och muntligen.

Personliga egenskaper

För att axla rollen som senior redovisningskonsult behöver du ha en god analytisk förmåga där du förmår att se och förstå helheten. Vidare är du prestigelös och har du lätt för att samarbeta med andra och tar enkelt kontakt med både interna och externa intressenter där du har en pedagogisk och serviceinriktad approach. Som person är du nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas samtidigt som du är initiativtagande och tar stort ansvar för ditt arbete samt levererar hög standard. Anställningen inleds med en provanställning och är på heltid med start så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Knyta Redovisning med kontor på Adolf Fredriks Kyrkogata 8, erbjuder efter provanställningen möjlighet för sina anställda att jobba hemma 2 dagar i veckan och har flera generösa förmåner.

Om Knyta Redovisning

Vårt huvudkontor, mitt i centrala Stockholm, huserar i byggnaden Grönlandet - ett arkitektoniskt mästerverk signerat Sigurd Lewerentz från 1932. Vi har en egen restaurang med egen kock som lagar ekologisk mat vilket är en extra lyx i vår vardag! Här får du arbeta med medarbetare som känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder också personlig utveckling, volontärdag, tjänstepension, friskvårdsbidrag och hälsoförsäkring vilket bara är några av alla våra förmåner.

Knyta - Konsult Marginalen AB är ett helägt dotterföretag till Marginalen AB. Knyta - Konsult bedriver redovisningsverksamhet och har en bred kundgrupp bestående av mindre och medelstora företag i olika branscher. Knyta – Konsult satsar på långsiktiga kundrelationer och säljer HR, redovisnings- och lönetjänster av hög kvalitet. Vår redovisningsbyrå unik i sitt slag då vi kan erbjuda ett brett utbud av olika företagstjänster som en företagare kan behöva. Det här erbjuds i samarbete med våra systerbolag. Det innebär i praktiken att en kund kan få hjälp med allt från bokföring, finansiering, företagskonton, inkasso till juridiska tjänster

Vi erbjuder realtidsredovisning genom integrationer och digitalisering. Detta leder till en högre kvalitét på redovisningen och kostnadsbesparingar för ditt företag. Vi får även tid för analys och rådgivning som är relevant för er.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig redovisningskonsult:

Elma Hadziefendic på elma.hadziefendic@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen).Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Knytas personal erbjuder ditt företag en rad olika redovisningstjänster

Är du den vi söker?

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag

May 31, 2024
Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används