Tjänstepension via Pensure

Skräddarsydd tjänstepension

Via vår samarbetspartner Pensure har ditt företag möjligheten att skapa ett skräddarsytt tjänstepensionsupplägg för dig och dina anställda. Via SPP som försäkringspartner har man uteslutande hållbara investeringar, både för den långsiktiga värdeökningen och för en hållbar framtid. Dessutom är allt onödigt bortskalat i det digitaliserade flödet för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Genom vårt samarbete med Pensure kan du teckna avtal direkt med Pensure, och få möjlighet till en enkel och prisvärd lösning för dig och dina anställdas tjänstepension.

Kom igång hos Pensure
Personlig rådgivning
I Pensure tjänstepension kan du och dina anställda på ett enkelt sätt själva administrera pensionen digitalt, och du får också kostnadsfri och personlig rådgivning hos Pensure.
Hållbara försäkringar
Varenda krona som sparas via Pensure placeras i hållbara fonder via SPP som är försäkringspartner.
Vad är tjänstepension?
Pensionen består av tre delar - allmän pension via staten, ditt eget sparande samt tjänstepension som betalas av arbetsgivaren. Tjänstepensionen kan du själv påverka och är en viktig del av den framtida inkomsten när du är pensionär, därför är det viktigt att tänka på den även som småföretagare.

Gör en Sparanalys på din tjänstepension

Vet du inte var du har placerat din tjänstepension idag eller är osäker på vilka avgifter du belastas med på din tjänstepension? Då kan det vara klokt att göra en Sparanalys först. Med hjälp av Pensure får du kostnadsfritt en analys av ditt tjänstepensionssparande och hur mycket det kostar dig idag, samt om du har möjlighet att justera tjänstepensionen för att få lägre avgifter och möjlighet till en högre pension.

När du gör en Sparanalys skriver du under en informationsfullmakt hos Pensure. Fullmakten ger endast Pensure rätt att efterfråga information om dina försäkringar och inom två veckor levererar Pensure din Sparanalys. Du får även chans att prata igenom din situation och dina alternativ med Pensures licensierade rådgivare. Väljer du att göra en förändring hjälper Pensure dig helt utan kostnad.

Bli kontaktad av säljare

Fyll i formuläret så kommer en av våra säljare kontakta dig så snart som möjligt.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Knyta

Adolf Fredriks Kyrkogata 8,
100 41, Stockholm
Sverige

010-495 10 10

Tjänsten tillhandahålls av Knyta - Konsult Marginalen AB som är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Knyta - Konsult Marginalen AB med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader. Du kan läsa mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Knyta - Konsult Marginalen AB behandlar dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter

Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används