Tjänstepension hos Pensure

Skräddarsydd tjänstepension

Knyta har ett samarbete med Pensure AB som innebär att Knytas kunder kan få förmånligare pensionslösningar hos Pensure. Genom en enkel lösning med uteslutande hållbara investeringar för en hållbarare framtid får du som kund hos Knyta en förmånligare tjänstepensionslösning hos Pensure för dina anställda. Gå via vår länk här och kom i kontakt med Pensure.

Kontakta Pensure här
Personlig rådgivning
Pensures tjänstepension innefattar personlig rådgivning hos Pensure AB samt möjlighet att själv administrera pensionen digital.
Hållbara försäkringar
Pengar som sparas via Pensure placeras i hållbara fonder via SPP som är försäkringspartner till Pensure.
Vad är tjänstepension?
Pensionen består av tre delar - den allmänna pension via staten, ditt eget sparande samt tjänstepension som betalas av arbetsgivaren.

Gör en sparanalys hos Pensure AB

Är du osäker på var din tjänstepension är placerad idag och vilka avgifter som tillkommer? Knytas samarbete med Pensure ger dig möjlighet till en kostnadsfri sparanalys av ditt tjänstepensionssparande utförd av Pensure AB, där du kan se om du kan sänka dina kostnader och avgifter och därmed få en högre pension.

Hur går det till?
För att göra en sparanalys går du via länken ovan och skriver en informations- fullmakt till Pensure. Fullmakten ger endast Pensure rätt att efterfråga information om dina pensioner. Inom två veckor levererar Pensure din sparanalys. Väljer du att göra en förändring hjälper Pensure dig.

Bli kontaktad av säljare

Fyll i formuläret så kommer en av våra säljare kontakta dig så snart som möjligt.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Knyta

Adolf Fredriks Kyrkogata 8,
100 41, Stockholm
Sverige

010-495 10 10

Tjänsten tillhandahålls av Knyta - Konsult Marginalen AB som är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Knyta - Konsult Marginalen AB med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader. Du kan läsa mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Knyta - Konsult Marginalen AB behandlar dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter

Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används