Kundcase

Vi är mycket stolta över våra kunder

Vi ser till att du får ordning på all ekonomisk information i företaget. Vi granskar alla detaljer kring bolagets bokföring, ekonomi, resultat och ställning så att du kan fatta rätt beslut om företagets framtid.

Vi har ett nära samarbete med alla våra kunder och är stolta över resultaten som vi tillsammans kan gå igenom.

Du får allt i en behändig rapport och kan börja implementera förändringar direkt. Du får en personlig rådgivare i form av en auktoriserad redovisningskonsult. Vi hjälper dig att förstå och tolka ekonomiska rapporter. Vi erbjuder även ekonomisk coachning. Har du råd att anställa fler, göra en investering, hur ser likviditeten ut och hur lönsamt är ditt erbjudande? Vi vet.

Få offert

Här berättar vi hur Knyta hjälper Rapide

Vi hjälper Rapide Brow & Las Bar att uppnå en helt digital ekonomi- och löneadministration. Deras verksamhet är i skönhetsbranschen vilket innebär behov av integrationer för e-handel och kassaredovisningar.
Import och tulldeklarationer är något som berör deras verksamhet och vi på Knyta bokför och ser till att rätt siffror rapporteras in till skatteverket i tid.  Med en helt digital redovisning får Rapide följa alla intäkter och kostnader i realtid. Rapportpaket levereras med bra analyser, nyckeltal och väsentliga kommentarer för månaden som nås via kundens egna login på Knytas rapportportal.  
Löneadministrationen hanteras av våra erfarna lönekonsulter och vi ser det som ett vinnande koncept att knyta ihop alla Rapides administrativa arbeten under ett och samma tak.  Vi kan på så sätt ge bästa service och få mest effektiva flöden för ekonomiprocesserna.

Här berättar vi hur Knyta hjälper Nittsjö

Knyta hjälper Nittsjö Keramik med företagets administration och ekonomi. Vi sköter hela bokföringen från kvittoredovisning till bokslut, momsdeklaration och inkomstdeklaration.

Nittsjö Keramik får en uppdaterad redovisning och har access till Knytas rapporteringsportal via hemsidan - allt som företaget behöver för att fatta välgrundade beslut om företagets ekonomi och utveckling.

Här berättar vi hur Knyta hjälper Gemart

Gemart gör bokföringen själv och vi på Knyta stämmer av och gör momsdeklaration samt rapportering.

Vi stöttar dem med ekonomisk rådgivning med allt som rör företagets bokföring, bokslut, ekonomi- och löneadministration.
Allt från effektivisering av rutiner och rapportering till myndigheter bistår Knyta med.

Bli kontaktad av säljare

Fyll i formuläret så kommer en av våra säljare kontakta dig så snart som möjligt.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Knyta

Adolf Fredriks Kyrkogata 8,
100 41, Stockholm
Sverige

010-495 10 10

Tjänsten tillhandahålls av Knyta - Konsult Marginalen AB som är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Knyta - Konsult Marginalen AB med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader. Du kan läsa mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Knyta - Konsult Marginalen AB behandlar dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter

Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används