Våra partners

Ett stort nätverk av partners för hela företagets ekonomi

Låt din verksamhet växa med hjälp av våra finansieringspartners

Ett företag som är kund hos oss är någon vi känner och vi kan ofta tidigt förutse behov av till exempel utökade krediter vid omstrukturering eller expansion. Genom våra systerbolag och samarbetspartners finansiella tjänster kan vi erbjuda företagskonto, företagslån och betallösningar för ehandel.

Genom att ha en bra dokumentation av företagets ekonomi blir det lättare att ansöka om ett företagslån eller annan finansieringslösning så som leasing eller factoring. Självklart gäller kundsekretess och inga uppgifter förmedlas mellan bolagen utan kundens samtycke.

När ni anlitar oss får ni mer tid över till annat så att ni kan effektivisera företagets ekonomi, fokusera på era kunder och att tjäna pengar. Våra redovisningskonsulter har kompetensen och erfarenheten som krävs för att ge ditt företag det stöd ni behöver. Ta hjälp med ett enskilt redovisningsprojekt eller låt oss sköta all ekonomisk administration – du väljer själv.

Bli kontaktad av säljare

Fyll i formuläret så kommer en av våra säljare kontakta dig så snart som möjligt.
Tack, ditt meddelande har skickats.
Vi kontaktar dig inom kort!
Något gick fel, var vänlig och försök igen.
Om problemet kvarstår kan du kontakta oss direkt på info@knyta.se.
Adress

Adolf Fredriks Kyrkogata 8
100 41 Stockholm
Sverige

Ring oss
010-495 10 10

Tjänsten tillhandahålls av Knyta - Konsult Marginalen AB som är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Knyta - Konsult Marginalen AB med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader. Du kan läsa mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Knyta - Konsult Marginalen AB behandlar dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter

Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används