Om oss på Knyta

Om Knyta redovisningsbyrå

Inom vår redovisningsverksamhet finns 14 konsulter, varav 10 redovisningskonsulter och 4 lönekonsulter som garanterar kvalitet och ansvar. Dessutom är vår redovisningsbyrå unik i sitt slag då vi kan erbjuda ett brett utbud av olika företagstjänster som en företagare behöver i samarbete med vårt systerbolag.

Det innebär i praktiken att en kund kan få hjälp med bokföring, finansiering, företagskonton eller juridiska tjänster– vi tycker att det är oerhört viktigt att känna sig trygg och bekväm att samla sina tjänster på ett och samma ställe.

Våra redovisningskonsulter har ett bra kontaktnät internt och tillgång till bankens specialister vid behov.

Vi erbjuder realtidsredovisning genom integrationer och digitalisering. Detta leder till en högre kvalitét på redovisningen och kostnadsbesparingar för ditt företag. Vi får även tid för analys och rådgivning som är relevant för er.

Knytas personal erbjuder ditt företag en rad olika redovisningstjänster

Samla all ekonomi under ett och samma tak

Samla all ekonomi hos Knyta. Vi sköter allt som har med den löpande bokföring att göra och kontrollerar att varje siffra sitter på rätt ställe. Du kan också låta oss ta hand om all rapportering till myndigheter som Bolagsverket och Skatteverket, samt uppföljning av exempelvis kundreskontra.

Du slipper oroa dig för bokföringen och får löpande information om företagets ekonomi. Vill ni så tar vi också hand om årsbokslut och allt som behöver göras fram till årsredovisningen.

Lediga tjänster

Är du nyfiken på Knyta? Vi är alltid på jakt efter nya, engagerade kollegor.

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta lite om dig själv och ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig när tjänster som överensstämmer med din profil blir lediga.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Senior Redovisningskonsult till Knyta - Konsult Marginalen AB!

Arbetar du inom redovisning och tilltalas av mycket eget ansvar, är nyfiken och initiativtagande där kunden alltid är ifokus. Välkommen att läsa vidare... Vi söker nu en senior kvalificeradredovisningskonsult där rollen innefattar att ha det kommersiella och ytterstakvalitetsansvaret för några av våra kunder samt att genomföraredovisningsuppdrag enligt avtal. En auktorisation och erfarenhet medprojektredovisning är meriterande.
Läs mer och ansök
Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används