Om oss på Knyta

Om Knyta redovisningsbyrå

Inom vår redovisningsverksamhet finns 14 konsulter, varav 10 redovisningskonsulter och 4 lönekonsulter som garanterar kvalitet och ansvar. Dessutom är vår redovisningsbyrå unik i sitt slag då vi kan erbjuda ett brett utbud av olika företagstjänster som en företagare behöver i samarbete med vårt systerbolag.

Det innebär i praktiken att en kund kan få hjälp med bokföring, finansiering, företagskonton eller juridiska tjänster– vi tycker att det är oerhört viktigt att känna sig trygg och bekväm att samla sina tjänster på ett och samma ställe.

Våra redovisningskonsulter har ett bra kontaktnät internt och tillgång till bankens specialister vid behov.

Vi erbjuder realtidsredovisning genom integrationer och digitalisering. Detta leder till en högre kvalitét på redovisningen och kostnadsbesparingar för ditt företag. Vi får även tid för analys och rådgivning som är relevant för er.

Kontakta oss för att skaffa Inkassotjänster

Maria Hoffmann
Gruppchef
Jason Smith
Stjärnsäljare
John Doe
Säljare

Samla all ekonomi under ett och samma tak

Samla all ekonomi hos Knyta. Vi sköter allt som har med den löpande bokföring att göra och kontrollerar att varje siffra sitter på rätt ställe. Du kan också låta oss ta hand om all rapportering till myndigheter som Bolagsverket och Skatteverket, samt uppföljning av exempelvis kundreskontra.

Du slipper oroa dig för bokföringen och får löpande information om företagets ekonomi. Vill ni så tar vi också hand om årsbokslut och allt som behöver göras fram till årsredovisningen.

Kontakta oss

Lediga tjänster

Är du nyfiken på Knyta? Vi är alltid på jakt efter nya, engagerade kollegor.

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta lite om dig själv och ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig när tjänster som överensstämmer med din profil blir lediga.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Senior Lönekonsult till Knyta – Konsult Marginalen AB!

Är du en erfaren lönekonsult som vill jobba på en modern, växande och framåtriktad arbetsplats? Gillar du personlig utveckling och vill du jobba tillsammans med engagerade, kompetenta kollegor? Då kan det vara dig vi söker.
Läs mer och ansök

Redovisningskonsult till Knyta - Konsult Marginalen AB!

Arbetar du inom redovisning och tilltalas av mycket eget ansvar, är nyfiken och initiativtagande där kunden alltid är i fokus. Välkommen att läsa vidare... ‍Vi söker nu en kvalificerad redovisningskonsult där rollen innefattar att ha det kommersiella och yttersta kvalitetsansvaret för några av våra kunder samt att genomföra redovisningsuppdrag enligt avtal. En auktorisation och erfarenhet med projektredovisning är meriterande.
Läs mer och ansök

Lediga tjänster

Redovisningskonsult till Knyta - Konsult Marginalen AB!    

Arbetar duinom redovisning och tilltalas av mycket eget ansvar, är nyfiken ochinitiativtagande där kunden alltid är i fokus. Välkommen att läsa vidare...

Vi söker nuen kvalificerad redovisningskonsult där rollen innefattar att ha detkommersiella och yttersta kvalitetsansvaret för några av våra kunder samt attgenomföra redovisningsuppdrag enligt avtal. En auktorisation ocherfarenhet med projektredovisning är meriterande. 

Om rollen

Som Redovisningskonsult på Knyta så är du kundansvarig, dvs ansvarar förkundrelationen, avtal och lönsamhet. Även handleda uppdragsansvariga och uppdragsassistenter är en del av tjänsten.

Rollen innebär även uppgifter som:

Genomföra löpande redovisning, avstämningar, betalningsservice, lagervärderingar, etc.
Upprätta månads- & kvartalsrapporteringar, momsdeklarationer, kassaflödesanalyser, budgetar och prognoser.
Upprätta bokslut och årsredovisning enligt K-regelverken
Upprätta inkomstdeklarationer för privatpersoner och företag
Ansvarar för kvalitetssäkrade leveranser och dokumentation av dessa

Vem du är...

Du ska vara prestigelös, ansvarsfull och självständig för att utföra dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt
Du ska kunna behandla kunders material och kontakter enligt gällande uppdragsavtal och     processbeskrivningar samt överenskommelse med kund och kunskap om REX, relevanta lagar och regler inom branschen.
Du ska ha kunskap i kvalificerade frågor för ägarledda bolag (bolagstrukturer, K10:or)
Ha minst 5 år yrkeserfarenhet i branschen, gärna från redovisningsbyrå.
IT-kunskaper inom Office-paket, Fortnox, Capego m.m.

Vad vi erbjuder dig…

Hos oss blir du en del av en prestigelös organisation där du får vara med och påverka processer och rutiner. Vi arbetar agilt och vågar fatta så många beslut som möjligt så nära en själv och ens team som möjligt. Vi är innovativa, arbetar proaktivt och driver igenom fattade beslut med handlingskraft.

Vårt huvudkontor, mitt i centrala Stockholm, huserar i byggnaden Grönlandet - ett arkitektoniskt mästerverk signerat Sigurd Lewerentz från 1932. Vi har en egen restaurang med egen kock som lagar ekologisk mat vilket är en extra lyx i vår vardag! Här får du arbeta med medarbetare som känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder också personlig utveckling, volontärdag, tjänstepension, friskvårdsbidrag och hälsoförsäkring vilket bara är några av alla våra förmåner.

Knyta -Konsult Marginalen AB är ett helägt dotterföretag till Marginalen AB. Knyta -Konsult bedriver redovisningsverksamhet och har en bred kundgrupp bestående av mindre och medelstora företag i olika branscher. Knyta – Konsult satsar på långsiktiga kundrelationer och säljer HR, redovisnings- och lönetjänster av högkvalitet. Låter detta som något för dig, tveka då inte att kontakta oss.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 juni 2023.


Senior Lönekonsult till Knyta – Konsult Marginalen AB!

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
Löneadministratör -  erfarenhet efterfrågas

Om jobbet

Är du en erfaren lönekonsult som vill jobba på en modern, växande och framåtriktad arbetsplats? Gillar du personlig utveckling och vill du jobba tillsammans med engagerade, kompetenta kollegor? Då kan det vara dig vi söker.

Om rollen

Som Senior Lönekonsult ansvarar du för hela lönehanteringsprocessen inklusive avstämningar och rapportering för en grupp kunder. Du hjälper teamet med kvalitetssäkringar innan leverans, administrerar frånvarohantering och tjänstepensioner samt finns till hands för kundernas frågor.

Du är med och startar upp nya kunduppdrag och vidareutvecklar befintliga kundkontakter. Rollen innebär även att fungera som ett stöd till kollegor samt att visa en god serviceanda både internt och externt.

Vem du är...

Vi söker dig som är trygg i din roll som lönekonsult och har flera års erfarenhet. Det är viktigt att du trivs med samarbete och är proaktiv med en känsla för kundernas behov. Som person är du strukturerad och noggrann för att kunna hantera många kunder parallellt.

Förutom dina personliga egenskaper så tror vi även att du:
• Har vana att arbeta med hela löneprocessen.
• Har förmågan att bygga goda relationer, är ansvarstagande, flexibel och har ett personligt driv att utvecklas.
• Levererar service på hög nivå samt motiveras av att jobba mot deadlines.
• Har även jobbat med Fortnox lön och Flex lönesystem, detta är meriterande och inget krav.

Flytande engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Vad vi erbjuder dig...

En modern och framåtriktad arbetsplats som nu expanderar för att möta uppdragsgivarnas behov även i framtiden. För oss är det viktigt att varje individ har möjlighet att utvecklas och växa och erbjuder utveckling och flexibilitet för alla engagerade medarbetare.

Vårt huvudkontor, mitt i centrala Stockholm, huserar i byggnaden Grönlandet - ett arkitektoniskt mästerverk signerat Sigurd Lewerentz från 1932. Vi har en egen restaurang med egen kock som lagar ekologisk mat vilket är en extra lyx i vår vardag! Här får du arbeta med medarbetare som känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder också personlig utveckling, volontärdag, tjänstepension, friskvårdsbidrag och hälsoförsäkring vilket bara är några av alla våra förmåner.

Knyta - Konsult Marginalen AB är ett helägt dotterföretag till Marginalen AB. Knyta - Konsult bedriver redovisningsverksamhet och har en bred kundgrupp bestående av mindre och medelstora företag i olika branscher. Knyta – Konsult satsar på långsiktiga kundrelationer och säljer HR, redovisnings- och lönetjänster av hög kvalitet.

Låter detta som något för dig, tveka då inte att kontakta oss.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 19 mars 2023.

Om anställningen

Lön: Enligt överenskommelse
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används