Om oss på Knyta

Om Knyta redovisningsbyrå

Inom vår redovisningsverksamhet finns 17 konsulter, varav 12 redovisningskonsulter och 5 lönekonsulter som garanterar kvalitet och ansvar. Dessutom är vår redovisningsbyrå unik i sitt slag då vi kan erbjuda ett brett utbud av olika företagstjänster som en företagare behöver i samarbete med vårt systerbolag.

Det innebär i praktiken att en kund kan få hjälp med bokföring, finansiering, företagskonton eller juridiska tjänster– vi tycker att det är oerhört viktigt att känna sig trygg och bekväm att samla sina tjänster på ett och samma ställe.

Våra redovisningskonsulter har ett bra kontaktnät internt och tillgång till bankens specialister vid behov.

Vi erbjuder realtidsredovisning genom integrationer och digitalisering. Detta leder till en högre kvalitét på redovisningen och kostnadsbesparingar för ditt företag. Vi får även tid för analys och rådgivning som är relevant för er.

Kontakta oss för att skaffa Inkassotjänster

Maria Hoffmann
Gruppchef
Jason Smith
Stjärnsäljare
John Doe
Säljare

Samla all ekonomi under ett och samma tak

Samla all ekonomi hos Knyta. Vi sköter allt som har med den löpande bokföring att göra och kontrollerar att varje siffra sitter på rätt ställe. Du kan också låta oss ta hand om all rapportering till myndigheter som Bolagsverket och Skatteverket, samt uppföljning av exempelvis kundreskontra.

Du slipper oroa dig för bokföringen och får löpande information om företagets ekonomi. Vill ni så tar vi också hand om årsbokslut och allt som behöver göras fram till årsredovisningen.

Kontakta oss

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster

Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används