Om oss på Knyta

Om Knyta redovisningsbyrå

Inom vår redovisningsverksamhet finns 14 konsulter, varav 10 redovisningskonsulter och 4 lönekonsulter som garanterar kvalitet och ansvar. Vi har flera auktoriserade redovisningskonsulter och tillsammans har vi en lång och gedigen erfarenhet av att hantera företagsekonomi.

Vår redovisningsbyrå unik i sitt slag då vi kan erbjuda ett brett utbud av olika företagstjänster som en företagare kan behöva. Det här erbjuds i samarbete med våra systerbolag. Det innebär i praktiken att en kund kan få hjälp med allt från bokföring, finansiering, företagskonton, inkasso till juridiska tjänster – samla alla dina tjänster på ett och samma ställe.

Våra auktoriserade redovisningskonsulter har ett bra kontaktnät internt och tillgång till Marginalen banks specialister vid behov.

Vi erbjuder realtidsredovisning genom integrationer och digitalisering. Detta leder till en högre kvalitét på redovisningen och kostnadsbesparingar för ditt företag. Vi får även tid för analys och rådgivning som är relevant för er.

Knytas personal erbjuder ditt företag en rad olika redovisningstjänster

Samla all ekonomi under ett och samma tak

Samla all ekonomi hos Knyta. Vi sköter allt som har med den löpande bokföring att göra och kontrollerar att varje siffra sitter på rätt ställe. Du kan också låta oss ta hand om all rapportering till myndigheter som Bolagsverket och Skatteverket, samt uppföljning av exempelvis kundreskontra.

Du slipper oroa dig för bokföringen och får löpande information om företagets ekonomi. Vill ni så tar vi också hand om årsbokslut och allt som behöver göras fram till årsredovisningen.

Lediga tjänster

Är du nyfiken på Knyta? Vi är alltid på jakt efter nya, engagerade kollegor.

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta lite om dig själv och ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig när tjänster som överensstämmer med din profil blir lediga.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Senior Redovisningskonsult till Knyta – Konsult Marginalen AB!

Är du en erfaren redovisningskonsult som vill jobba på en modern, växande och framåtriktad arbetsplats? Gillar du personlig utveckling och vill du jobba tillsammans med engagerade, kompetenta kollegor? Då kan det vara dig vi söker.
Läs mer och ansök

Spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Berätta lite om dig själv och ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig när tjänster som överensstämmer med din profil blir lediga.
Läs mer och ansök
Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används