Lediga tjänster

Senior Redovisningskonsult till Knyta - Konsult Marginalen AB!

Arbetar du inom redovisning och tilltalas av mycket eget ansvar, är nyfiken och initiativtagande där kunden alltid är ifokus. Välkommen att läsa vidare... Vi söker nu en senior kvalificeradredovisningskonsult där rollen innefattar att ha det kommersiella och ytterstakvalitetsansvaret för några av våra kunder samt att genomföraredovisningsuppdrag enligt avtal. En auktorisation och erfarenhet medprojektredovisning är meriterande.

Om rollen

Som Senior Redovisningskonsult på Knyta så ärdu kundansvarig, dvs ansvarar för kundrelationen, avtal och lönsamhet. Rollenkommer till stor del innebära att handleda, ge stöd och agera bollplank till dina kollegor.

Rollen innebär även uppgifter som:

  • Ansvarar för kvalitetssäkrade leveranser och dokumentation av dessa
  • Säkerställa den löpande redovisningen, avstämningar, betalningsservice, lagervärderingar, etc.
  • Ansvara för månads- & kvartalsrapporteringar, momsdeklarationer, kassaflödesanalyser, budgetar     och prognoser.
  • Upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer för privatpersoner och företag
  • Delaktig i att vidareutveckla Knytas verksamhet framåt

Vem du är...

  • Flera års yrkeserfarenhet i branschen, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå.
  • Du ska ha kunskap i kvalificerade frågor för ägarledda bolag (bolagstrukturer, K10:or)
  • Du ska vara en prestigelös och ansvarsfull lagledare för att utföra dina arbetsuppgifter på ett     professionellt sätt
  • Erfarenhet av Office-paket samt ekonomisystem som Fortnox, Capego m.m.

Vad vi erbjuder dig…

Hos oss blir du en del av en prestigelös organisation där du får vara med och påverka processer och rutiner. Vi arbetar agilt och vågar fatta så många beslut som möjligt så nära en själv och ens team som möjligt. Vi är innovativa, arbetar proaktivt och driver igenom fattadebeslut med handlingskraft.

Vårt huvudkontor, mitt i centrala Stockholm, huserar i byggnaden Grönlandet - ett arkitektoniskt mästerverk signerat Sigurd Lewerentz från 1932. Vi har en egen restaurang med egen kock som lagar ekologisk mat vilket är en extra lyx i vår vardag! Här får du arbeta med medarbetare som känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder också personlig utveckling, volontärdag, tjänstepension, friskvårdsbidrag och hälsoförsäkring vilket bara är några av alla våra förmåner.

Knyta - Konsult Marginalen AB är ett helägt dotterföretag till Marginalen AB. Knyta - Konsult bedriver redovisningsverksamhet och har en bred kundgrupp bestående av mindre och medelstora företag i olika branscher. Knyta – Konsult satsar på långsiktiga kundrelationer och säljer HR, redovisnings- och lönetjänster av hög kvalitet.

Låter detta som något för dig, tveka då inte att kontakta oss.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20e augusti 2023.

Knytas personal erbjuder ditt företag en rad olika redovisningstjänster

Är du den vi söker?

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag

August 20, 2023
Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används