← Gå tillbaka

Få hjälp med löneadministration och mycket mer med Knyta

Att driva ett företag är ingen lätt uppgift, och för många företagare kan redovisning och hantering av löner vara en komplex och tidskrävande uppgift. Oavsett om du driver ett mindre företag eller ett större aktiebolag, kan det vara fördelaktigt att få professionell hjälp med både redovisning och löneadministration. 

Vi finns här för dig och kan ge vägledning och hjälp med allt från tjänstepension till när årsredovisningar ska lämnas in, det vill säga allt från stora till små frågor helt enkelt. I det här inlägget kommer vi att titta närmare på hur Knyta kan hjälpa företag med allt från redovisning och rådgivning till löneadministration, tjänstepension och HR-tjänster.

Löneadministration för företag i alla storlekar

För både större och mindre företag kan löneadministration vara en överväldigande uppgift men det finns tjänster som kan förenkla processen och hjälpa dig spara tid och resurser. Knyta har bland annat moderna och helt digitala redovisnings- och löneprogram för småföretag och större organisationer som automatiserar en stor del av processen. Därför kan vi på Knyta erbjuda kostnadseffektiv och pålitlig löneadministration. Våra auktoriserade lönekonsulter ser till att alla löner betalas ut korrekt och enligt gällande regler och lagar så att ni kan fokusera på att utveckla verksamheten.

Årsredovisningar, bokföring och bokslut 

Som företagare är det mycket att hålla reda på och företagets redovisning tar upp mycket av vår tid. Du ska hålla reda på kvitton och regelbundet skicka in årsredovisning, bokföring och bokslut. Årsredovisningen för aktiebolag ska lämnas in varje år och innehålla en hel del finansiell information. Att fylla i och skicka in årsredovisningen korrekt är avgörande för att undvika böter och problem med myndigheterna. 

Vi på Knyta har lång erfarenhet inom redovisning och våra auktoriserade redovisningskonsulter hjälper dig se till att både årsredovisning, bokföring och bokslut görs korrekt och lämnas in i rätt tid.

Tjänstepension för egen företagare och större organisationer

Många företagare vill säkerställa sin framtida ekonomiska trygghet genom att ordna en tjänstepension. Både större organisationer och enskilda näringsidkare tycker ofta att det här området känns utmanande. Att ta reda på vad som krävs för att inrätta en tjänstepension kan vara en knepig uppgift men vi på Knyta vägleder dig genom hela processen så att du ska kunna erbjuda dina medarbetare en tryggare framtid.

Förmåner och HR - rådgivning

Behöver ditt företag hjälp med HR-frågor eller en extra hand med anställdas förmåner? Det kan vara en djungel att välja pensions- eller friskvårdslösningar till företagets anställda. Vi erbjuder HR-rådgivning och stöd i viktiga frågor som arbetsätt, lönekartläggning, personalpolicies och upprättande av anställningsavtal. 

Oavsett bransch och företagets storlek har vi på Knyta ett upplägg som passar ditt företag. Välj mellan våra färdiga paketlösningar eller tjänster skräddarsydda efter dina unika behov.

Vad kostar en redovisningsbyrå?

En vanlig fråga som många har är vad det kostar att få hjälp av en redovisningsbyrå. Priset kan variera beroende på flera faktorer, inklusive företagets storlek, vilka tjänster som behövs och hur ofta de behövs. 

Vi kan erbjuda flera digitala lösningar inom redovisning och lön med hög grad av automation för att säkerställa ett prisvärt, effektivt och korrekt utförande. Det behöver inte vara en stor kostnad men det är en kostnad som är väl värd investeringen, med tanke på de fördelar som outsourcing av lön och redovisning kan erbjuda. 

Kontakta oss

Oavsett om du driver ett mindre företag eller ett större aktiebolag har vi på Knyta ett upplägg som passar ditt företag. Välj mellan våra färdiga paketlösningar eller skräddarsydda tjänster anpassade utifrån dina unika behov. 

Våra tjänster frigör tid och resurser så att du kan fokusera på vad du behöver göra för att driva företaget framåt. För att ta reda på mer om vilka tjänster vi kan erbjuda just dig och ditt företag, kontakta oss! 

Vill du läsa mer om hur Knyta kan hjälpa just ditt företag? 

Anastasia Wihlner
Auktoriserad redovisningskonsult 

Fler nyheter och artiklar

Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används