Lön & HR support

Knytas HR tjänster

Behöver ditt företag hjälp med lönehanteringen, kanske stöd med HR-frågor eller en extra hand med anställdas förmåner? Oavsett bransch och företagets storlek har vi på Knyta ett upplägg som passar ditt företag. Välj mellan våra färdiga paketlösningar eller skräddarsy en tjänst utifrån dina unika villkor.

HR- support

Våra HR specialister hjälper er med allt från anställningsavtal till lönerevision.

Pensionslösningar

Tillsammans med vår samarbetspartner Pensure tar vi fram ett pensionspaket anpassat efter ditt företag.

Friskvård

Tillsammans med våra experter tar vi fram friskvårdsförslag och andra fördelaktiga förmåner.

Bli en attraktiv arbetsgivare med Knyta som er HR avdelning

Behöver ditt företag hjälp med lönehanteringen, kanske stöd med HR-frågor eller en extra hand med anställdas förmåner? Oavsett bransch och företagets storlek har vi på Knyta ett upplägg som passar ditt företag. Välj mellan våra färdiga paketlösningar eller skräddarsy en tjänst utifrån dina unika behov och villkor.

Vi erbjuder HR-rådgivning och stöd i viktiga frågor som arbetsätt, lönekartläggning, personalpolicies och upprättande av anställningsavtal. Vi är alltid tillgängliga för ditt företag.

Samla all administration under ett tak

Det kan vara en djungel att välja pensions-, HR- eller friskvårdslösningar till företagets anställda. Vi har samlat all kunskap en företagare behöver under ett tak och tar hand om delar eller hela företagets samlade administration.

Bli kontaktad av säljare

Fyll i formuläret så kommer en av våra säljare kontakta dig så snart som möjligt.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Knyta

Adolf Fredriks Kyrkogata 8,
100 41, Stockholm
Sverige

010-495 10 10

Tjänsten tillhandahålls av Knyta - Konsult Marginalen AB som är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Knyta - Konsult Marginalen AB med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader. Du kan läsa mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Knyta - Konsult Marginalen AB behandlar dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter

Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används