Förenkla ditt företags ekonomiska vardag

Våra redovisningstjänster

Vi erbjuder flexibla lösningar på redovisningstjänster du faktiskt behöver. Alltid av erfarna redovisningskonsulter som du kan ringa, skicka e-post, chatta eller ha teamsmöte med.

Löpande redovisning & bokslut

Vi sköter er löpande redovisning och hantering av era leverantörsfakturor, 100% digitalt för er och era kunders skull.

Läs mer om våra redovisningstjänster

Deklaration & årsredovisning

Vi hanterar er deklaration och årsredovisning och ser till att rapporteringen till myndigheter blir korrekt och är inlämnade i tid.

Läs mer om deklaration & årsredovisning

Löneadministration

Vi hjälper er med löpande löneadministration, lönehantering, effektivisering av lönerutiner och kan stötta er i hela löneprocessen.

Läs mer om löneadministration

Hos oss får ni alltid en personlig rådgivare

För oss är det viktigt att bygga långsiktiga relationer och att förstå våra kunders verksamhet. Därför finns vi alltid nära till hands som ekonomiskt bollplank, rådgivare och partner. Vi vill lära känna dig och din verksamhet.

Hos oss får du engagerade redovisningsrådgivare som kan hjälpa till med allt som har med företagets ekonomi att göra. Våra redovisningskonsulter hjälper er med ekonomisk planering, ekonomistyrning och skatterådgivning. Vi kan också hjälpa er att organisera företaget effektivare.

Få offert

Heltäckande tjänster inom redovisning & lön

Vi på Knyta har expertkompetens på all form av redovisning och löneadministration, lönehantering, fakturering och  löpande bokföring. Genom att använda Knyta kan ni spara pengar, energi och får mer tid över till att utvecka och fokusera helt på din verksamhet.

Samla all ekonomisk administration under ett tak och få tillgång till redovisningstjänster som effektiviserar verksamheten och hjälper ditt företag att växa och utvecklas.

Bokföring, lön, fakturahantering, bokslut, årsredovisning och alla deklarationer du måste lämna in som företagare och övrig ekonomisk administration tar mycket tid i anspråk. 

Modern redovisningsbyrå

Hos oss får du allt som en modern redovisningsbyrå kan erbjuda. Vi kan sköta företagets samlade bokföring eller hjälpa till med enskilda projekt som bokslut, momsdeklaration eller årsredovisning – du bestämmer själv och väljer de redovisningstjänster du behöver.

Vi ser till att du får ordning på företagets affärer och ekonomi och att rätt siffror rapporteras till Skatteverket i god tid. Du får också en personlig redovisningskonsult som du kan bolla svåra ekonomiska frågor med.

Hos oss får du en skräddarsydd lösning som passar just din verksamhet och dina behov oavsett bransch och företagets storlek.

Få offert

Våra redovisningspaket

Lilla paketet

2500kr
/månad
Passar för dig i starten av ditt företag utan anställda.
Löpande bokföring
Momsredovisning
Bokslut
Månadsrapporter
Knytaportalen
Enklare rådgivning
Kontakta oss

Mellanpaketet

3500kr
/mån
Passar dig med 1-5 anställda och som vill skapa en bra ekonomisk struktur.
Löpande bokföring
Momsredovisning
Bokslut
Månadsrapporter
Knytaportalen
Löne- och personaladministration
Rådgivning
Kontakta oss

Stora paketet

Offert
Passar för dig med 6-200 anställda som kräver extrahjälp.
Löpande bokföring
Momsredovisning
Bokslut
Realtidsrapporter
Personlig kontaktperson
Knytaportalen
Löne- och personaladministration
Rådgivning och experthjälp
Kontakta oss

Därför ska ni välja Knyta - Konsult Marginalen AB

Spara tid och energi
Fokusera på din huvudsakliga verksamhet, dina kunder eller få mer tid över till familj, vänner och fritid.
Undvik felaktigheter
Med en professionell redovisningskonsult eliminerar du risken för att göra kostsamma misstag och att oavsiktligen bryta mot lagar.
Spara pengar
Effektivisera verksamheten och dra ner på onödiga kostnader. Vi ser också till att du inte missar fördelaktiga avdrag.
Stöd och support
Vi är er ekonomiska affärsrådgivare. Vårt mål är att ligga steget före och vägleda i lagar och regelverk samt se utvecklingen i företagandet så att ni får bästa förutsättningar att utvecklas och växa.
Skapa arbetsglädje
Din arbetsglädje och energi kan användas till andra saker när vi sköter din bokföring.
Ordning på ekonomin
Du vet vilka pengar du kan använda i företaget och vilka som är vikta till Skatteverket. Det blir också lättare att granska bolagets affärer.

Redovisning hos Knyta - Konsult Marginalen AB

En rätt uppsatt redovisning skickar rätt signaler till företagaren och blir därmed ett stöd i verksamheten. Men redovisning är också svårt eftersom det är omgärdat av en mängd lagar och regler.

Redovisning omfattar mycket mer än bara bokföring och utmaningen för en redovisningskonsult är ofta att vara både en effektiv specialist och samtidigt möta kundens behov av service och information.

Att driva ett redovisningsuppdrag bygger alltid på förtroende och ska det bli bra måste man som redovisningskonsult förstå kundens verksamhet och önskemål. Att fungera som redovisningsrådgivare och bollplank till företagare är en redovisningskonsults viktigaste uppgift.

Knyta hjälper små och medelstora företag med bland annat redovisning, bokslut och rådgivning. Vi har auktoriserade redovisningskonsulter med lång erfarenhet av redovisningsbranschen. Vi är dessutom anslutna till vår branschorganisation SRF Konsulterna.

Våra redovisningskonsulter

Våra redovisningskonsulter omfattas av ett redovisningsteam som drivs av att alltid vara uppdaterade inom vår bransch och område, att kunden driver och kan sin verksamhet medan vi bidrar med vår specialistkompetens. Ett välskött företag är en trygghet för företagaren.

Vårt redovisningsteam består av duktiga konsulter som brinner för redovisningsrådgivning till ägarledda företag. Vill man som företagare få mer information om hur vi kan hjälpa till så uppmanar vi att ni slår oss en signal eller skickar oss ett mejl.

Bli kontaktad av säljare

Fyll i formuläret så kommer en av våra säljare kontakta dig så snart som möjligt.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Knyta

Adolf Fredriks Kyrkogata 8,
100 41, Stockholm
Sverige

010-495 10 10

Tjänsten tillhandahålls av Knyta - Konsult Marginalen AB som är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Knyta - Konsult Marginalen AB med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader. Du kan läsa mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Knyta - Konsult Marginalen AB behandlar dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter

Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används